PLATFORMA ZA KONTINUIRANU MEDICINSKU EDUKACIJU
Sreda, 22. Septembar 2021.

Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA WEB PORTALA

ODREDBE I USLOVI 

Služeći se WEB stranicama ovog internet sajta pristajete na ove uslove korišćenja. Ukoliko imate rezerve prema ovim uslovima, ili se ne slažete sa ovakvim uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite naše WEB stranice.
Vlasnik WEB portala zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja delimično, ili u celosti, u bilo koje vreme uz prethodno obaveštenje o tome, ili bez njega. Svako Vaše korišćenje naše WEB stranice nakon objavljivanja izmenjenih uslova, znači i Vaše prihvatanje tih izmena.Vlasnik portala je uložio i nastaviće da ulaže znatne napore da na svom WEB sajtu obezbedi tačne i ažurne podatke i linkove. Uprkos tome, vlasnik ne daje nikakve garancije, izričite ili prećutne, niti je odgovoran za tačnost, kompletnost, pouzdanost, ili dostupnost informacija, ili sadržaja prikazanih na WEB stranicama. Sadržaji na ovim WEB stranicama dati su „takvi kakvi jesu“, bez ikakvih garancija bilo izričitih, ili podrazumevajućih, što uključuje, između ostalog, podrazumevajuću garanciju zadovoljavajućeg kvaliteta i prikladnosti za odgovarajuću namenu.Vlasnik ovog WEB portala može menjati sadržaj portala u bilo koje vreme, bez prethodne najave, ali ne preuzima unapred nikakvu obavezu u pogledu ažuriranja sadržaja.

AUTORSKA PRAVA, ZAŠTIĆENI ZNAKOVI PROIZVODA I DRUGA OGRANIČENJA

Kompletni sadržaji na ovim WEB stranicama, izuzev linkova, a uključujući fotografije, grafike, imena i znakove proizvoda, logotipe, ilustracije, audio i video zapise, zaštićeni su autorskim pravom prema srpskim, ili međunarodnim propisima.
Sadržaj ovih WEB stranica možete koristiti samo u Vaše lične nekomercijalne svrhe. Neovlašćena izmena sadržaja, ili njegovo korišćenje u bilo koje druge svrhe, predstavlja povredu zakona koji se tiču zaštite autorskih prava, prava industrijske svojine i drugih vlasničkihprava. Sadržaj ovih internet stranica ne sme se kopirati, reprodukovati, ponovo objavljivati, slati, prenositi, ili distribuirati na bilo koji način, bez izričite saglasnosti vlasnika i nosioca autorskih prava.
Pristup lozinkom zaštićenim i / ili za širu javnost zatvorenim područjima na sajtu, kao i njihova upotreba dozvoljen je samo ovlašćenim korisnicima. Neovlašćeni pristup tim oblastima sajta podleže zakonskoj odgovornosti i stoga može biti kažnjiv.

LINKOVI PREMA DRUGIM WEB STRANICAMA

Linkovi prema stranicama trećih lica postoje isključivo radi vašeg potpunijeg informisanja. Vlasnik ovog internet sajta nema nadzor nad sadržajem ovih stranica, te se izričito odriče svake odgovornosti, u pogledu tačnosti, verodostojnosti, potpunosti i dostupnosti informacija i sadržaja na internet stranicama trećih lica. Sadržajem trećih strana koristite se na vlastitu odgovornost. Vlasnik ovog internet sajta ne preuzima nikakvu odgovornost koja bi eventualno mogla nastati pristupom sadržaju trećih strana, njegovim korišćenjem, kao ni za njegovu dostupnost sa ovih WEB stranica.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Korisnik pristupa korišćenju ove WEB stranice, ili bilo koje druge sa njom povezane stranice i njihovog sadržaja na sopstvenu odgovornost i prihvata sve rizike koji mogu nastati iz korišćenja. S tim u vezi, vlasnik ovog internet sajta neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu koja proistekne iz upotrebe, zloupotrebe, ili nemogućnosti upotrebe ovih WEB stranica, ili stranica povezanih sa ovim WEB portalom. Vlasnik ovog internet sajta ne može da garantuje, niti garantuje siguran, neprkidan i stalan pristup WEB portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI 

Vlasnik ovog internet sajta poštuje privatnost korisnika ovih WEB stranica. Morate se registrovati  da biste koristili ovaj WEB portal. Ukoliko se registrujete bićete zamoljeni da dostavite određene podatke o Vama, kao što su ime i adresa. Ovi podaci su nam potrebni kako bi smo Vam omogućili korišćenje našeg portala. 
Nećemo otkrivati, niti objavljivati  Vaše lične podatke trećim licima. Ukoliko nam dostavite Vaše podatke smatra se da ste saglasni sa našim pravilima zaštite privatnosti.
Ova pravila ne primenjuju se na druge WEB stranice na koje upućuju linkovi sa ove WEB stranice.
Detaljnije o zaštiti privatnosti možete pronaći ovde.

ZAVRŠNE ODREDBE

Ove stranice namenjene su korisnicima u Srbiji, pa se na ove uslove korišćenja primenjuju važeći Zakoni i propisi Republike Srbije. U slučaju spora koji proiziđe u vezi sa primenom ovih uslova pristajete na isključivu nadležnost suda u Srbiji.